Laiskade emade päev

Kas te teadsite midagi sellisest rahvusvahelisest päevast nagu Lazy Mom´s Day? Mina ei teadnud, kuni eile õhtupoolikul mulle sõbranna helistas ja küsis, mis ma teen. Vastasin, et saatsin pere linna ja nüüd istun ise diivanil ja ei tee mitte kui midagi. Tema siis teataski, et õigesti teen, sest eile olevat kohe ametlikult selline päev.

Noh, oleks ma seda kohe hommikul teadnud! Siis oleks terve päeva selles kiiges lebotanud ja raamatut lugenud…

_dsc57101486727831.jpg

Selle teada saamise hetkeks olin ma aga terve päeva lastega aias mässanud – kaevasime istutusauke, vedasime mättaid ühest kohast teise, istutasime lilli ja põõsaid, tegime koos lastele kevadeks valmis aiamaa, mina tegin neile veel nende päris oma lillepeenra, et aiandist välja valitud lilled nende enda maja kõrvale maha istutada. Valiti muidugi värvi järgi, aga lasksin neil seda rahulikult teha, sest nii on tunne ikka kõige õigem

Ja nii see päev läkski. Või laiskade emade päev? Pole aega laiselda, ütleks 🙂

Alles peale õhtusööki tundsin rammestust ja olin rassismisest päris väsinud. Pakkisime lastega veel tänase sünnipäevalapse kingituse ära, peale mida lubasin ma endale pikutamist diivanil teki all. Mu pisike preili leidis siis, et on just paras hetk mind hellitama hakata, tuues välja oma juuksekummid ja kammi, ka muusikakarbike pandi mängima.

Oh.Kui.Mõnus!

Mul oli tunne, et olen esmaklassilises ilusalongis, kus pehme harjaga paitatakse mu kulmusid ja nägu, dekolteed. Kammitakse juukseid ja tehakse vähemalt viis patsi(hakatist).

Põnn oli issiga juba vannitoas õhtuseid rituaale tegemas, kuulsin, kuidas hambapesugi juba hakkas lõppema. Piiga ei tahtnud aga veel kuidagi lõpetada mu hellitamist, keeras muudkui aga muusikakastist uuesti muusika mängima ja palus luba veel natuke mu juukseid kammida. Minul ei olnud mingit tahtmist teda veel ära lasta, niipalju see kell nüüd ju ka polnud, või mis? Aga noh, iga hea asi saab ju kord otsa. Piiga lubas täna jätkata. Ootan juba!

A millal isadel see laikslemise päev on? Oleks ju õiglasem, kui neil ka oleks? Võime muidugi ise ka talle sellise välja mõelda. Üldiselt pole ma väga selliste “sisserännanud” päevade austaja kunagi olnud, aga vahel võivad need päris lõbusad olla 🙂

Räägime ikka ilmast ka? Usun, et pole ühtki inimest, kes juba külma ootaks. 25 kraadi on meil viimastel päevadel olnud täiesti tavaline temperatuur. Isegi õhtul! See on tõeline ime ja kingitus, tunnen, kuidas tuleb igat minutit täiega ära kasutada, toas olla on patt! Täna ongi plaanis üle vaadata kõik kreegipuud, et ära korjata järgmised küpsed marjad ja veel rohkem moosi nendest keeta. Meil õunu sel aastal pole, saame siis talvel (kui nii kauaks üldse jätkub…) kreegimoosiga maiustada. Ühe laari tegime kastme taolist mehu, mida hea soolaste roogade kõrvale serveerida. Njommmm! 😀

Homme muide on ju ka üks tähtpäev, mida ma hea meelega tähistan – vanavanemate päev, mis on ju suisa riiklik püha! Kuidas me seda aga tähistame, seda ei saa ma praegu veel öelda 😉

Järgmisel korral proovin siis kirjutada elutoa makeoverist (kui me otsustame ka lage heledamaks teha, saab see olema kõige suurem muutus, veel, nagu aru võib saada, pole 100% kindlad). Tapeedi mahakiskumisega tegime juba algust 🙂 See on ju kõige magusam osa remondist 😀

_dsc57041973132933.jpg

Ilusat suvist nädalavahetust teile, mu sõbrad! 🙂

Ikka teie

Kaldemäe Kristiina

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s